Δημοσκόπηση RASS: Προβάδισμα 23,4 μονάδων για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου

June 20, 2023


Εξακομματική ή οριακά επτακομματική βλέπει τη νέα Βουλή δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η RASS για λογαριασμό του ACTION 24Προβάδισμα 23,4 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει η δημοσκόπηση της RASS, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ACTION 24.Η πανελλαδική έρευνα εμφανίζει στην πρόθεση ψήφου τη ΝΔ να ποσοστό 40,2%, τον ΣΥΡΙΖΑ 16,8%, το ΠΑΣΟΚ 11,5%, το ΚΚΕ 7,6%, την Ελληνική Λύσ…


Εξακομματική ή οριακά επτακομματική βλέπει τη νέα Βουλή δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η RASS για λογαριασμό του ACTION 24

Προβάδισμα 23,4 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει η δημοσκόπηση της RASS, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ACTION 24.

Η πανελλαδική έρευνα εμφανίζει στην πρόθεση ψήφου τη ΝΔ να ποσοστό 40,2%, τον ΣΥΡΙΖΑ 16,8%, το ΠΑΣΟΚ 11,5%, το ΚΚΕ 7,6%, την Ελληνική Λύση 3,8%, την Πλεύση Ελευθερίας 3,7%, τη ΝΙΚΗ 2,8%, το ΜέΡΑ25 2,6% και τους Σπαρτιάτες 2,2%.

Όσον αφορά τους επιμέρους δείκτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να υπερέχει του Αλέξη Τσίπρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με διαφορά 31,4 μονάδες του Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε τη δημοσκόπηση μέσα από φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία για Τσίπρα, Μουζάλα: Τόσο υποκριτές, τόσο ανεύθυνοι

Γιάννης Γλύκας: Η απάντησή του στη σύζυγο του Σήφη Βαλυράκη μετά το «φρένο» του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ομιλία στα Ιωάννινα

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.