Παντρεύεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Η υπερπροσπάθεια να πιάσει την ανθοδέσμη στον γάμο της κολλητής της

June 20, 2022


Ενώ παραμένει ακόμα αμφιλεγόμενο το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, εκείνη δεν θέλει να «χαλάσει» την διάθεσή της με δύσκολες σκέψεις και έτσι το μοντέλο αποφάσισε να διασκεδάσει όσο μπορε…


Ενώ παραμένει ακόμα αμφιλεγόμενο το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, εκείνη δεν θέλει να «χαλάσει» την διάθεσή της με δύσκολες σκέψεις και έτσι το μοντέλο αποφάσισε να διασκεδάσει όσο μπορείς τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μάλιστα έχει παρατείνει τις διακοπές της στις Κυκλάδες, ενώ το βράδυ του Σαββάτου 18/6 βρέθηκε καλεσμένη στον γάμο της κολλητής της φίλης. Αποφάσισε δε, να μοιραστεί όλη την γαμήλια τελετή με τους ακολούθους της στο Instagram, ενώ ένα βίντεο έκλεψε όλα τα βλέμματα.

Κατά το έθιμο, η νύφη ρίχνει την ανθοδέσμη στις ανύπαντρες φίλες της και όχι όποια την πιάσει θα είναι η επόμενη που θα παντρευτεί. Έτσι έγινε και στον συγκεκριμένο γάμο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σηκώθηκε να την πιάσει.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έπιασε την ανθοδέσμη στον γάμο της κολλητής της

Ενώ μάλιστα το «ιδιαίτερο ύψος» της, την έκανε να ξεχωρίσει και να καταφέρει να πιάσει την ανθοδέσμη, γεγονός που της έδωσε έξτρα χαρά.

Και μπορεί η Ηλιάνα να μην βρίσκεται σε σχέση αυτή την περίοδο, αλλά κανείς δεν ξέρει τι της επιφυλάσσει το μέλλον.

Η κούκλα νέα σύντροφος του Snik μετά την Παπαγεωργίου

Αρκετοί μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που αποκαλύφθηκε ο χωρισμός του Snik και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το μοντέλο να έχει φύγει από την βίλα που συγκατοικούσαν. Παρόλο λοιπόν που δημοσιεύματα λόγω κοινών εμφανίσεων μαζί και με τη μαμά της να έλεγαν πως θα τα ξαναβρούν, ωστόσο, ο καλλιτέχνης γύρισε οριστική σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα με την Soula Glamorous, ο Snik μετά το χωρισμό του είναι και πάλι σε σχέση με μελαχρινή Θεσσαλονικιά που είναι 23 ετών και εργάζεται στην εστίαση.

Μάλιστα, σύμφωνα με insta stories που έχουν μοιραστεί οι δυο τους, περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Πρόσφατα βρέθηκαν μαζί στο Παρίσι και υπάρχουν και αποδείξεις. Βέβαια, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Να σημειωθεί μεταξύ άλλων, πως και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα και μετά τα ταξίδια της στο εξωτερικό, αποφάσισε να φτιάξε και πάλι τη ζωή της.

Φωτογραφίες της συντρόφου του Snik, Γιώτας

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήταν σε σχέση πολύ πριν τον Snik και τον Αργυρό – Ο κορυφαίος ηθοποιός στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου – Σούσουρο με την νέα ημίγuμνη φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.