«Ήμουν μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη 11 χρόνια και…» – Ο Ντίνος Σιωμόπουλος σε μία σπάνια εξομολόγηση

June 20, 2022


Ο Ντίνος Σιωμόπουλος, που πριν λίγο καιρό έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, παραχώρησε συνέντευξη στο στο «Τι Λες Τώρα» την Κυριακή 19/6 και μίλησε κυριολεκτικά για όλα. Ο κορυφαίος δημοσιογράφος αναφ…


Ο Ντίνος Σιωμόπουλος, που πριν λίγο καιρό έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, παραχώρησε συνέντευξη στο στο «Τι Λες Τώρα» την Κυριακή 19/6 και μίλησε κυριολεκτικά για όλα. Ο κορυφαίος δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την παρουσίαση στην εκπομπή του «MEGA Σαββατοκύριακο», τις προτάσεις που έχει δεχθεί για την τηλεόραση, την έφεσή του στα extreme sports, και πιο συγκεκριμένα στα water sports, αλλά και για τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η εξομολόγηση του Ντίνου Σιωμόπουλου

«Η θάλασσα είναι το στοιχείο μου. Τα water sports δεν έχουν ηλικία, γιατί και εγώ δεν είμαι και μικρός. Ένας άνθρωπος που μπαίνει στη λογική της φύσης, δύσκολα βγαίνει. Ερασιτέχνης είμαι, και όταν έχω ελεύθερο χρόνο το κάνω, γιατί τώρα με τα παιδιά είναι δύσκολο. Αρκεί να έχεις όρεξη και να μπορείς να ξεκλέβεις λίγο χρόνο», ανέφερε αρχικά ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Για την επιτυχία του «MEGA Σαββατοκύριακο» είπε πως, «Από πλευράς ειδησεογραφίας ήταν δύσκολη η χρονιά. Καταφέραμε με την Στέλλα Γκαντώνα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο, παρουσιάζουμε τα θέματα έτσι όπως είναι, ο κόσμος έχει ένστικτο. Με την Στέλλα, το απολαμβάνουμε, έχουμε όρεξη. Συνεχίζουμε και του χρόνου κανονικά. Παλαιότερα μου είχαν κάνει πρόταση για ψυχαγωγία, αλλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, είμαι στην ενημέρωση, δεν θα έπαιρνα αυτό το ρίσκο τώρα».

Για την οικογένειά του ανέφερε πως, «είναι πρωτόγνωρα συναισθήματα με τα παιδιά μου, έκανα οικογένεια σε μεγάλη ηλικία. Ο γιος μου είναι 2 χρονών και η κόρη μου 6 μηνών, είμαστε μία πολύτεκνη οικογένεια. Έχουμε και στο σπίτι και τα άλλα δύο παιδιά που είναι από τον πρώτο γάμο της γυναίκας μου και τα νιώθω σαν δικά μου».

Ήμουν μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη 11 χρόνια, από το 2008. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Ο Γιώργος καταλαβαίνει ότι κάποια πράγματα εξελίσσονται. Είναι ταυτισμένος με την τηλεόραση και περισσότερο με την πρωινή ζώνη», κατέληξε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.