Good Job Nicky: «Είμαι ερωτευμένος» – Δεν μιλάει για την κοπέλα του για να μην τη ματιάσουν

June 19, 2023


Ο Good Job Nicky αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος και μιλάει ανοιχτά για την οικογένειά τουΟ Good Job Nicky βρέθηκε στις πρόβες του MAD VMA 2023 και μίλησε για την οικογένειά του, αν θα συνεργαζόταν με τον πατέρα του και τον αδερφό του ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος.Ο τραγουδιστής ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να μιλάει για την κοπέλα του, για να μην τη ματιάσουν.«Είμαι πάντα …


Ο Good Job Nicky αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος και μιλάει ανοιχτά για την οικογένειά του

Ο Good Job Nicky βρέθηκε στις πρόβες του MAD VMA 2023 και μίλησε για την οικογένειά του, αν θα συνεργαζόταν με τον πατέρα του και τον αδερφό του ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος.

Ο τραγουδιστής ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να μιλάει για την κοπέλα του, για να μην τη ματιάσουν.

«Είμαι πάντα ερωτευμένος. Δεν με αγχώνει αλλά για το καλό της, δεν θέλω να υπάρχει. Μην μου την ματιάσουν. Δεν θέλω τίποτα. Κατάλαβες» ανέφερε ο Good Job Nicky.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.