Το τρυφερό φιλί του Σπανούλη στη Χοψονίδου για τα γενέθλιά της  (video)

June 17, 2023


Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής η Ολυμπία Χοψονίδου.Τα μπαλόνια είχαν την τιμητική τους στο πάρτι γενεθλίων της Ολυμπίας Χοψονίδου ενώ ιδιαιτέρως εντυπωσιακή ήταν και οι τούρτα που είχαν ετοιμάσει για εκείνη οι αγαπημένοι της. Μάλιστα, όπως θα δεις και σε ένα από τα βίντεο που ανέβηκε στα social media, η Ολυμπία Χοψονίδου, αμέσως μόλις έσβησε τα κεράκια της, αντάλλαξε ένα τρυ…


Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής η Ολυμπία Χοψονίδου.

  • Το πρώην μοντέλο και σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, έγινε 40 ετών και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι στο οποία ήταν παρόντες όλοι οι αγαπημένοι της φίλοι και συγγενείς.

Τα μπαλόνια είχαν την τιμητική τους στο πάρτι γενεθλίων της Ολυμπίας Χοψονίδου ενώ ιδιαιτέρως εντυπωσιακή ήταν και οι τούρτα που είχαν ετοιμάσει για εκείνη οι αγαπημένοι της.

 

Μάλιστα, όπως θα δεις και σε ένα από τα βίντεο που ανέβηκε στα social media, η Ολυμπία Χοψονίδου, αμέσως μόλις έσβησε τα κεράκια της, αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα με τον σύζυγό της και πατέρα των έξι παιδιών της, Βασίλη Σπανούλη.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.