Η ξεκάθαρη αγάπη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

June 17, 2023


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας δείχνει νέα πλάνα από την παραλία, τα κιλά της εγκυμοσύνης που έχασε σε μικρό χρονικό διάστημα και το funky αξεσουάρ.Την καλύτερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που τον περασμένο Ιανουάριο έγινε για πρώτη φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα Βλάσσης. Ο καρπός τους έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο απο…


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας δείχνει νέα πλάνα από την παραλία, τα κιλά της εγκυμοσύνης που έχασε σε μικρό χρονικό διάστημα και το funky αξεσουάρ.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που τον περασμένο Ιανουάριο έγινε για πρώτη φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα Βλάσσης. Ο καρπός τους έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της και ο ερχομός του σηματοδοτεί το πιο όμορφο κεφάλαιο για εκείνη αφού η μητρότητα ήταν κάτι που ήθελε πολύ.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.