Λύγισε στη σπάνια εξομολόγησή του ο Νίκος Γκάλης: «Έχασα δέκα κιλά μέσα σε δέκα ημέρες»

June 17, 2023


Ο Νίκος Γκάλης ειναι σπουδαίος αθλητής που όλη η Ελλάδα έχει θαυμάσει και απολαύσει στο γήπεδο και προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText=”width:0px!importa…


Ο Νίκος Γκάλης ειναι σπουδαίος αθλητής που όλη η Ελλάδα έχει θαυμάσει και απολαύσει στο γήπεδο και προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Με αφορμή τη μέρα!

Ιστορική και σημαντική η σημερινή ημέρα για τον ελληνικό αθλητισμό και μεγάλες συγκινήσεις για όσους έζησαν αυτήν την ημέρα είτε από μέσα.. είτε σαν θεατές το αλησμόνητο εκείνο βράδυ του καλοκαιριού του 1987. Η Ελλάδα ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης 36 χρόνια πριν και το μπάσκετ μπήκε στις καρδιές των Ελλήνων σηματοδοτώντας και την αρχή για μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες αλλά και μεγάλους αθλητές.

Η εθνική ομάδα του Γκάλη και του Γιαννάκη και τα άλλα παιδιά όπως λέει και το γνωστό άσμα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket της Αθήνας νικώντας τη Σοβιετική Ένωση στον τελικό με 103-101. Η Εθνική ομάδα εκτός τους 2 προαναφερθέντες είχε για μπροστάρη και προπονητή τον Κώστας Πολίτης και επειδή δεν πρέπει να λησμονήσουμε κανένας τους τα “άλλα παιδιά” ήταν οι Νίκος Σταυρόπουλος, Αργύρης Καμπούρης, Νίκος Λινάρδος, Παναγιώτης Καρατζάς, Μιχάλης Ρωμανίδης, Νίκος Φιλίππου, Λιβέρης Ανδρίτσος, Παναγιώτης Φασούλας, Μέμος Ιωάννου, και Φάνης Χριστοδούλου.

Με αφορμή τη σημερινή μέρα ο… γκάνκστερ όπως αποκαλούν τον Νίκο Γκάλη προχώρησε σε μια δημοσίευσή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ενώ είχε δώσει και παλαιότερα μια συνέντευξη στον Βασίλη Σκουντή και την εκπομπή του “The Lost Tapes” μιλώντας για όσα έγιναν το μακρινό ’87, αλλά μίλησε και για πτυχές της ζωής του που δεν γνωρίζαμε

Τι είπε στους Σέλτικς

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.