Η πιο ροκ γιαγιά: Η Άννα Βίσση βγήκε έτσι έξω με τα εγγόνια της και όλο το Μανχάταν την αποθέωσε

June 17, 2023


Η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Αμερική και περνάει όμορφες στιγμές με τα παιδιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα, Νίκο και Νέστορα, στα οποία τρέφει τεράστια αδυναμία. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.css…


Η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Αμερική και περνάει όμορφες στιγμές με τα παιδιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα, Νίκο και Νέστορα, στα οποία τρέφει τεράστια αδυναμία.

Ευτυχισμένες στιγμές με τα εγγόνια της

Η τραγουδίστρια, με κάθε ευκαιρία, περνά χρόνο με την κόρη της και τα εγγόνια της και μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στα social media, έδωσε μια μικρή γεύση για το πως περνούν.

Η Άννα Βίσση με τα εγγόνια της βρέθηκαν στην 8th Avenue και η τραγουδίστρια φορούσε ένα παιχνιδιάρικο item στο κεφάλι με το Άγαλμα της Ελευθερίας, το οποίο συνδύασε, όπως μόνο εκείνη μπορεί, με animal print τοπ της και ριγέ παντελόνι.

Ο Νίκος και ο Νέτορας πέρασαν υπέροχα με τη γιαγιά τους και αυτό φάνηκε από τη μεγάλη αγκαλιά που της χάρισαν και αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε φωτογραφίες

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.