Άρης Σοϊλέδης: Η αποκάλυψη για την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

June 16, 2023


Τις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή του αποκάλυψε ο Άρης Σοϊλέδης Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Άρης Σοϊλέδης στην εκπομπή «Open Weekend» μίλησε για τη συμμετοχή του στο J2US, για το Survivor all Star, ενώ αποκάλυψέ και την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει.«Ήταν αναμενόμενη η αποχώρηση της Μελίνας. Ή η Μελίνα θα αποχωρούσε ή η Στέλλα. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι οι γυναίκες είναι πιο α…


Τις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή του αποκάλυψε ο Άρης Σοϊλέδης 

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Άρης Σοϊλέδης στην εκπομπή «Open Weekend» μίλησε για τη συμμετοχή του στο J2US, για το Survivor all Star, ενώ αποκάλυψέ και την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει.

«Ήταν αναμενόμενη η αποχώρηση της Μελίνας. Ή η Μελίνα θα αποχωρούσε ή η Στέλλα. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι οι γυναίκες είναι πιο αδύναμες σε σχέση με τους άντρες. Εγώ θέλω νικητή τον Σάκη, γιατί το δικό μου μάτι κοιτάζει πάντα το αγωνιστικό πρώτα. Θα άξιζε και στη Σταυρούλα μια θέση στην 4άδα. Τον Μπάρτζη δεν τον έχω ζήσει πολύ έξω. Αυτό που βλέπω μέσα κάποιες στιγμές μου αρέσει και κάποιες άλλες όχι», είπε ο Άρης Σοϊλέδης για το «Survivor all Star».

Όσον αφορά την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει αποκάλυψε: «Υπήρχε μία περίοδος στη ζωή μου που είχα τριχόπτωση και έκανα επέμβαση, έβαλα μαλλιά. Εκείνη ήταν μία περίεργη περίοδος της ζωής μου, γιατί είχα χάσει τον πατέρα και τον αδερφό μου μέσα σε έξι μήνες. Μάλλον από την στεναχώρια έπεφταν τα μαλλιά μου, οπότε πήρα την απόφαση να κάνω την επέμβαση. Έχω κάνει και μπότοξ μια φορά για να δω τι είναι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.