Ελένη Φουρέιρα: Ακυρώθηκε η αποψινή της συναυλία στη Θεσσαλονίκη

June 16, 2023


Το νέο πρόγραμμα της περιοδείας της Ελένης Φουρέιρα αναβλήθηκεAπόψε Πέμπτη 15 Ιουνίου, η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε προγραμματίσει μια εκρηκτική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη η οποία ωστόσο όπως φαίνεται από το νέο πρόγραμμα της περιοδείας της αναβλήθηκε.H συναυλία της τραγουδίστριας ακυρώθηκε λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους για την τραγωδία στην Πύλο.«Η Ελένη Φουρέιρα και η Panik Records, λόγω το…


Το νέο πρόγραμμα της περιοδείας της Ελένης Φουρέιρα αναβλήθηκε

Aπόψε Πέμπτη 15 Ιουνίου, η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε προγραμματίσει μια εκρηκτική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη η οποία ωστόσο όπως φαίνεται από το νέο πρόγραμμα της περιοδείας της αναβλήθηκε.

H συναυλία της τραγουδίστριας ακυρώθηκε λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους για την τραγωδία στην Πύλο.

«Η Ελένη Φουρέιρα και η Panik Records, λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους για την τραγωδία στην Πύλο και ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού, αποφάσισαν να αναβληθεί η συναυλία στο PAOK sports Arena της Θεσσαλονίκης, που επρόκειτο να διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία της συναυλίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.