Ζωζώ Σαπουντζάκη: Έτσι έπαθε το ατύχημα μέσα στο σπίτι – «Έχασα το κέφι μου»

June 16, 2023


Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της αλλά και στο ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της.Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε η γνωστή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Ζωζώ Σαπουντζάκη.Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της και την έκανε να… χάσει το κέφι της.«Δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά. Γλιστρούσε το πάτωμά μου κάτω, είχε πολύ παρκετίνη και γλίστρησα κι έπε…


Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της αλλά και στο ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της.

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε η γνωστή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της και την έκανε να… χάσει το κέφι της.

«Δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά. Γλιστρούσε το πάτωμά μου κάτω, είχε πολύ παρκετίνη και γλίστρησα κι έπεσα κάτω. Δεν έπαθα τίποτα, αλλά πονούσε το πόδι μου. Έχασα λίγο το κέφι μου», εξήγησε η «Βασίλισσα της νύχτας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.