MasterChef 6: Παναγιώτης για Καλλιόπη – «Είναι μαχήτρια, το πάλεψε και το ήθελε πάρα πολύ»

June 16, 2022


Το πρωί της Πέμπτης (16/6) ο μεγάλος νικητής του MasterChef 6 βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Breakfast at Star». Μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος σχεδόν μετά από 5,5 μήνες στο μαγ…


Το πρωί της Πέμπτης (16/6) ο μεγάλος νικητής του MasterChef 6 βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Breakfast at Star». Μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος σχεδόν μετά από 5,5 μήνες στο μαγειρικό ριάλιτι του Star μίλησε για όλους και για όλα (δείτε εδώ τις πρώτες αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram).

Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να αναφερθεί για την εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και για την Καλλιόπη Μπεζαντέ η οποία ήταν εκείνη η οποία παρά το γεγονός ότι έφτασε στην πηγή, δεν μπόρεσε να πιει νερό.

Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Καλλιόπη είναι μαχήτρια πραγματικά, το προσπαθεί πάρα πολύ, το θέλει πάρα πολύ, το αγαπάει πάρα πολύ εκεί φαίνεται αυτό. Είναι terminator χωρίς πλάκα, έχε βγάλει το μισό MasterChef 6 έξω από το παιχνίδι».

MasterChef 6: Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Κουμουνδούρου για την Καλλιόπη Μπεζαντέ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.