«Όταν μπαίνεις σε αυτόν τον χώρο…» – Η απάντηση του Mente Fuerte για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού

June 16, 2022


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Mente Fuerte, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, και για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού, την οποία προς το παρόν …


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Mente Fuerte, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, και για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού, την οποία προς το παρόν δεν έχει παραδεχθεί κανένας από τους δύο.

Πριν από λίγες μέρες, το ζευγάρι πόζαρε μαζί για το εξώφυλλο του νέου δίσκου του τράπερ (δείτε εδώ την φωτογραφία τους), ωστόσο ο Mente Fuerte επιμένει να μην δέχεται ερωτήσεις για την αγαπημένη του.

Η αντίδραση του Mente Fuerte για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού

«Μουσική κάνω, αυτό. Όλα τα άλλα δεν ξέρω τίποτα», είπε αρχικά. Στην ερώτηση για το αν τον ενοχλεί που ασχολούνται όλοι με την προσωπική του ζωή, είπε: «Όταν μπαίνεις σε αυτόν τον χώρο είναι λογικό».

Όταν όμως οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού, εκείνος όχι μόνο δεν απάντησε αλλά ζήτησε κοφτά να περάσουν στην επόμενη ερώτηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.