Καμία σχέση με την υποκριτική – Η αλήθεια για το επάγγελμα του Κώστα Καζάκα πριν γίνει ηθοποιός

June 16, 2022


Το πρωί της Πέμπτης 16/6, στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, παρουσιάστηκαν κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες δηλώσεις των προσώπων της επικαιρότητας. Ανάμεσά τους ήταν και ο Κώστας Καζάκας, που όλ…


Το πρωί της Πέμπτης 16/6, στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, παρουσιάστηκαν κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες δηλώσεις των προσώπων της επικαιρότητας. Ανάμεσά τους ήταν και ο Κώστας Καζάκας, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στους Συμπέθερους από τα Τίρανα.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα εξέφρασε δημόσια και τον θαυμασμό του για την Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε ποιο ήταν το επάγγελμά του πριν ακόμα ασχοληθεί με την υποκριτική, με το οποίο ασχολήθηκε για λίγα χρόνια, εξηγώντας πως δεν το συνέχισε, γιατί διαφορετικά δεν θα δημιουργούσε οικογένεια.

Η αποκάλυψη του Κώστα Καζάκα για το επάγγελμά του πριν την υποκριτική

«Αν δεν ήμουν ηθοποιός, τώρα σε αυτή την ηλικία πια, θα είχα πάρει σύνταξη, γιατί θα ήμουν στα καράβια. Το έκανα σαν επάγγελμα, πριν γίνω ηθοποιός. Πήγα 23 χρονών στη σχολή (υποκριτικής)», είπε αρχικά.

Και εξήγησε για τον καιρό που ήταν ναυτικός: «Το έκανα περίπου τέσσερα χρόνια. Αν είχα γίνει ναυτικός, προφανώς τώρα, δεν θα είχα παντρευτεί, δεν θα είχα κάνει αυτά τα υπέροχα παιδιά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.