«Έφτασα εδώ με το σπαθί μου, όχι σαν κάτι άλλες που έκαναν σχέση με γέρους»: Ξεσπάθωσε η Κατερίνα Καινούργιου

June 15, 2023


«Έσπασε» τη σιωπή της η Κατερίνα Καινούργιου μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται διαρκώς στα social media.Αφορμή στάθηκε η διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα για τις ενδυματολογικές της επιλογές.«Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα πραγματικά αγαπημένο ζευγάρι. Τους ζηλεύω, δεν το λέω με κακία, τους θαυμάζω, μια τέτοια σχέση θέλω. Ο Σάκης την κοιτάει πάντα μέσα στα μάτια, την προσέχει….


«Έσπασε» τη σιωπή της η Κατερίνα Καινούργιου μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται διαρκώς στα social media.

Αφορμή στάθηκε η διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

«Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα πραγματικά αγαπημένο ζευγάρι. Τους ζηλεύω, δεν το λέω με κακία, τους θαυμάζω, μια τέτοια σχέση θέλω. Ο Σάκης την κοιτάει πάντα μέσα στα μάτια, την προσέχει. Είναι μια κοπέλα που είναι πάντα με τα παιδάκια της, χωρίς δέκα παρατρεχάμενες από πίσω, όπως βλέπουμε σε κάποιες κυρίες που το παίζουν ηθικές. Τέλος πάντων, μην ανοίξω το στόμα μου. Μόνη της μεγαλώνει τα παιδάκια της, ποιον ενόχλησε η κοπέλα; Τι είναι αυτά τα πράγματα, πάτε καλά;

Χριστίνα ξέρεις τι ακούω καθημερινά; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Μου έρχονται μηνύματα στα social media “σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί”, “πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα”, “δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου”. Το τι τρομακτικά σχόλια λαμβάνω καθημερινά… Γιατί τόσο μίσος; Ειδικά από γυναίκες!», είπε και αναφέρθηκε στα σχόλια που η ίδια δέχεται καθημερινά ακόμα και για προσωπικά και άκρως ευαίσθητα θέματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.