18 ετών, όμορφος σαν μοντέλο, ίδιος η μαμά: Ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη ενηλικιώθηκε και ξεφάντωσε μαζί της

June 15, 2023


Ενηλικιώθηκε ο μεγάλος γιος της Αγγελικής Ηλιάδη, καρπός του έρωτά της με τον αείμνηστο επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη.Στο πάρτι γενεθλίων, η τραγουδίστρια από τη μια με τον μεγάλο της γιο και από την άλλη με τον μικρό Βασίλη, που απέκτησε με τον Σάββα Γκέντσογλου, έσβησαν τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας ενώ στη συνέχεια πόζαραν όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό.«Μεγαλώσαμε μαζί με τον Μπάμπη. Εγώ ή…


Ενηλικιώθηκε ο μεγάλος γιος της Αγγελικής Ηλιάδη, καρπός του έρωτά της με τον αείμνηστο επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη.

Στο πάρτι γενεθλίων, η τραγουδίστρια από τη μια με τον μεγάλο της γιο και από την άλλη με τον μικρό Βασίλη, που απέκτησε με τον Σάββα Γκέντσογλου, έσβησαν τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας ενώ στη συνέχεια πόζαραν όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό.

«Μεγαλώσαμε μαζί με τον Μπάμπη. Εγώ ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι τότε κι εκείνος ήταν 4. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είμαστε τα καλύτερα φιλαράκια, βγαίνουμε μαζί κι είναι σχεδόν 18.

Έχουμε κάνει πάρα πολύ δρόμο μαζί. Μετά ήρθε κι ο μικρούλης και συμπληρώθηκε η ευτυχία μας», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.