Άφησε σύξυλους τους δημοσιογράφους: Αποχώρησε άρον-άρον η Βρισηίδα Ανδριώτου, η ερώτηση που την εξόργισε

June 15, 2023


Έξαλλη έγινε με ερώτηση δημοσιογράφου η Βρισηίδα Ανδριώτου και αποχώρησε από τις τηλεοπτικές κάμερες κακήν κακώς.Σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής βρέθηκε χθες ο Σπύρος Μαρτίκας με τη σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου, προκειμένου να απολαύσουν την πρεμιέρα του Δήμου Αναστασιάδη.Οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί για να αποσπάσουν δηλώσεις από το ζευγάρι, το οποίο μάλιστα δε θα μ…


Έξαλλη έγινε με ερώτηση δημοσιογράφου η Βρισηίδα Ανδριώτου και αποχώρησε από τις τηλεοπτικές κάμερες κακήν κακώς.

Σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής βρέθηκε χθες ο Σπύρος Μαρτίκας με τη σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου, προκειμένου να απολαύσουν την πρεμιέρα του Δήμου Αναστασιάδη.

Οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί για να αποσπάσουν δηλώσεις από το ζευγάρι, το οποίο μάλιστα δε θα μπορούσαν να μην το ρωτήσουν για το Survivor All Star.

Μία ερώτηση όμως έκανε τη Βρισηίδα Ανδριώτου να βγει εκτός εαυτού. Συγκεκριμένα, μία δημοσιογράφος ρώτησε το μοντέλο: «Πριν ξεκινήσουν οι δηλώσεις, έλεγες στον Σπύρο να μην απαντάει για το Survivor και να το παίξει λίγο… τρελίτσα. Γιατί;».

«Off-camera μιλάς εσύ τώρα; Μου μιλάς για πράγματα που έχουν γίνει off-camera όμως. Το είπα γιατί… όχι βασικά δε θα σου απαντήσω, δε θα σου κάνω τη χάρη», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor, μην μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.