Ξημέρωσε «μαύρη» μέρα για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Έμαθε τα δυσάρεστα νωρίς το πρωί, περνάει δύσκολες ώρες

June 15, 2023


Έγινε ο πλειστηριασμός του οικοπέδου δίπλα από το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας ενώ αύριο θα γίνει και του σπιτιού του.Το όμορο οικόπεδο κατακυρώθηκε με 75.601 ευρώ. Ο πλειστηριασμός για το σπίτι του στο Σοφικό, θα γίνει την Παρασκευή 16 Ιουνίου, με τιμή εκκίνησης 141.1210 ευρώ.Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε αθώος για ένα μόνο κακούργημα της κατηγορίας του βιασμού κατά συρροή, ενώ κ…


Έγινε ο πλειστηριασμός του οικοπέδου δίπλα από το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας ενώ αύριο θα γίνει και του σπιτιού του.

Το όμορο οικόπεδο κατακυρώθηκε με 75.601 ευρώ. Ο πλειστηριασμός για το σπίτι του στο Σοφικό, θα γίνει την Παρασκευή 16 Ιουνίου, με τιμή εκκίνησης 141.1210 ευρώ.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε αθώος για ένα μόνο κακούργημα της κατηγορίας του βιασμού κατά συρροή, ενώ κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγορίες απόπειρας βιασμού στη δίκη, η οποία ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2023. Όπως έχει γίνει γνωστό, από τότε που ξεκίνησε η δικαστική του περιπέτεια, βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», το σπίτι δόθηκε προς 75.601 ευρώ, μόλις ένα ευρώ περισσότερο από την τιμή εκκίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.