Ξανθιά κούκλά, μικρότερή του: Χαρές για τον Φίλιππο Πλιάτσικα, παντρεύεται για 2η φορά τη μουσικό σύντροφό του

June 15, 2023


Γαμπρός και πάλι πρόκειται να ντυθεί ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τη μουσικό συνεργάτιδά του Ελευθερία Ναθαναήλ.Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο τραγουδιστής και η σύντροφός του θα παντρευτούν στην Κηφισιά.Οι δυο τους συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια τόσο στα στούντιο ηχογράφησης όσο και στις συναυλίες του Φίλιππου Πλιάτσικα με τους “Πυξ Λαξ”.Η αναγγελία του γάμου του ζευγαριού δημοσιεύτηκε στην …


Γαμπρός και πάλι πρόκειται να ντυθεί ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τη μουσικό συνεργάτιδά του Ελευθερία Ναθαναήλ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο τραγουδιστής και η σύντροφός του θα παντρευτούν στην Κηφισιά.

Οι δυο τους συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια τόσο στα στούντιο ηχογράφησης όσο και στις συναυλίες του Φίλιππου Πλιάτσικα με τους “Πυξ Λαξ”.

Φίλιππος Πλιάτσικας – Ελευθερία Ναθαναήλ: Η αναγγελία του γάμου τους

Η αναγγελία του γάμου του ζευγαριού δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΕΣΤΙΑ” ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία του γάμου τους.

«Ο Φίλιππος Πλιάτσικας κάτοικος Κηφισιάς Αττικής, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, του Κωνσταντίνου και της Αθηνάς το γένος Κοντού και η Ελευθερία Ναθαναήλ, κάτοικος Κηφισιάς Αττικής, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, του Θεοδώρου και της Άννας το γένος Αργυρίου, θα έλθουν εις γάμον που θα γίνει εις την Κηφισιά Αττικής», ανέφερε η αναγγελία του γάμου.

Να σημειωθεί, πως ο Φίλιππος Πλιάτσικας επιθυμεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά του βήματα. Ο ίδιος υπήρξε επί χρόνια παντρεμένος με την ηθοποιό και παρουσιάστρια Νάντια Σπηλιωτοπούλου, με την οποία απέκτησαν ένα παιδί και χώρισαν το 2014.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.