«Αν προσπαθώ να πειράξω τον πατέρα του..» – Αφοπληστικές οι δηλώσεις της Αδαμοπούλου για τον Παπαζήση

June 14, 2022


Εκτός από την Αλεξάνδρα Ούστα και την αποκαλυπτική της συνέντευξη στην Κυψέλη το μεσημέρι της Δευτέρας 13/6, καλεσμένη στην εκπομπή ήταν και η Βανέσα Αδαμοπούλου! Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που ασχολε…


Εκτός από την Αλεξάνδρα Ούστα και την αποκαλυπτική της συνέντευξη στην Κυψέλη το μεσημέρι της Δευτέρας 13/6, καλεσμένη στην εκπομπή ήταν και η Βανέσα Αδαμοπούλου! Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που ασχολείται τα τελευταία χρόνια και με τη συγγραφή μυθιστορημάτων μίλησε μεταξύ άλλων για τον πρώην σύντροφό της, Ιωάννη Παπαζήση, ο οποίος όπως φαίνεται έχει προχωρήσει τη ζωή του, και για το πως βιώνει την κατάσταση αυτή μεταξύ τους.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Βανέσας Αδαμοπούλου

«Απαιτεί ωριμότητα και να τιμάς αυτό που έζησες. Δεν μπορώ να σβήσω την ιστορία μου, δεν γίνεται αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να το κάνω σε έναν άνθρωπο.

Σε σχέση με τους χωρισμένους γονείς, θέλω να πω ότι εγώ, πέραν του ότι αγαπάω πολύ τον άνθρωπο με τον οποίο έχω μαζί το παιδί και με αγαπάει, είναι ότι όλα γίνονται με γνώμονα το παιδί. Εγώ αν προσπαθώ να πειράξω τον πατέρα του παιδιού μου ή να του κάνω τη ζωή του κόλαση, το κακό το έχω κάνει στο παιδί μου. Άρα δεν έχω την ευφυία να συνειδητοποιήσω ότι όλες αυτές οι μανούρες μπαίνουν στη οικογένειά μου», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε

«Εμείς είχαμε πάντα μια πολύ τρυφερή σχέση και πολύ ουσιαστική, εσωτερική και αγαπησιάρικη. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Δεν μπορείς να γίνεις εχθρός με τον άλλον και θέλεις απλά να πορεύεται και να τον αγαπάνε και να αγαπάει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.