«Απειλές έχω δεχθεί, που πάμε χωρίς απειλές;» – Ο Αντώνης Πανούτσος εξομολογείται και αποκαλύπτει για τη ζωή του

June 14, 2022


Το πρωί της Δευτέρας 13/6 εκτός από τον Δήμο Αναστασιάδη που μίλησε στην εκπομπή, και ο κορυφαίος αθλητικογράφος Αντώνης Πανούτσος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του Mega Καλημέρα δίνοντας μία συνέντευξη…


Το πρωί της Δευτέρας 13/6 εκτός από τον Δήμο Αναστασιάδη που μίλησε στην εκπομπή, και ο κορυφαίος αθλητικογράφος Αντώνης Πανούτσος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του Mega Καλημέρα δίνοντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μίλησε για τα 56 χρόνια που έχει “καταγράψει” στην δημοσιογραφία, τις εντάσεις, τον ανταγωνισμό, τα εγγόνια και την κόρη του που μένουν στην Αγγλία, αλλά και τις εποχές που έπαιζε μουσική ως dj.

Η εξομολόγηση του Αντώνη Πανούτσου

«Έγραφα από το γuμνάσιο σε αθλητική εφημερίδα. Είμαι 56 χρόνια στη δουλειά. Είναι φρικτά βαρετό, τώρα θα βγω στη σύνταξη και θα λέμε τα παλιά, δεν θα αντέξω. Θα μπορούσα να γράφω πιο έντονα, αλλά κινδυνεύεις να γίνεις πραγματικά γραφικός. Με έχουν διώξει από δουλειά, τελευταία φορά πριν 4 χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Πανούτσος.

Έχω τύχει σε τσακωμούς, να πετάγονται γραφομηχανές, αλλά όχι σε εμένα. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να τα παρατήσω, τι να κάνω, ιππασία; Απειλές έχω δεχθεί, που πάμε χωρίς απειλές; Αλλά δεν έχω φοβηθεί. Έχω λάβει αρνητικά σχόλια και για πολιτικά και για αθλητικά, είναι μέσα στη δουλειά», πρόσθεσε ο Αντώνης Πανούτσος.

«Η κόρη μου και τα εγγόνια μου μένουν στο Λίβερπουλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε πρωί καταρρέω σαν την κυρά Φροσύνη στο μπαλκόνι», πρόσθεσε για την οικογένειά του.

«Έπαιζα μουσική ως dj στα μαγαζιά. Είχα πει βαριέμαι να βλέπω κάθε μέρα ξύλο», αποκάλυψε κλείνοντας στην συνέντευξή του. Αλλά δεν έχω φοβηθεί. Έχω λάβει αρνητικά σχόλια και για πολιτικά και για αθλητικά, είναι μέσα στη δουλειά», πρόσθεσε ο Αντώνης Πανούτσος. «Έπαιζα μουσική ως dj στα μαγαζιά. Είχα πει βαριέμαι να βλέπω κάθε μέρα ξύλο», αποκάλυψε κλείνοντας…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.