Η απάντηση του Μουτσινά στην Ηλιάκη – «Γενικά είπαμε δεν της έχω πάρει δώρο στο παιδί»

June 13, 2023


Απάντηση στη Μαρία Ηλιάκη και στις δηλώσεις που έκανε, έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το Καλό Μεσημεράκι.Ειδικότερα, αφού προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα, σχολίασε:«Μας βλέπει η Μαρία; Τι ωραία! Σαν τηλεθεάτρια. Από την Καινούργιου ήταν η ερώτηση; Μα τι μαυρίλα και αυτοί οι δημοσιογράφοι της Κατερίνας! Άσε τον κόσμο να χαρεί μωρέ! Πάρα πολύ ωραίο είναι αυτό που έκαναν και είχε και πάρα πολύ πλάκ…


Απάντηση στη Μαρία Ηλιάκη και στις δηλώσεις που έκανε, έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το Καλό Μεσημεράκι.

Ειδικότερα, αφού προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα, σχολίασε:

«Μας βλέπει η Μαρία; Τι ωραία! Σαν τηλεθεάτρια. Από την Καινούργιου ήταν η ερώτηση; Μα τι μαυρίλα και αυτοί οι δημοσιογράφοι της Κατερίνας! Άσε τον κόσμο να χαρεί μωρέ! Πάρα πολύ ωραίο είναι αυτό που έκαναν και είχε και πάρα πολύ πλάκα. Την ευχαριστώ πάρα πολύ».

Όσο για την ερώτηση που απέφυγε να απαντήσει η Ηλιάκη, σχετικά με το αν θα παρουσίαζε εκπομπή μαζί του, ο παρουσιαστής ανέφερε:

«Θα μπορούσε να απαντήσει βέβαια για το πρωινό. Της το έκαναν εύκολο. Γενικά είπαμε δεν της έχω πάρει δώρο στο παιδί. Η ερώτηση ήταν αν θα κάναμε μαζί πρωινό, οπότε θα έλεγε ο Νίκος δεν θα κάνει άρα δεν θα κάναμε και θα ήταν μια χαρά».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.