Σίλβιο Μπερλουσκόνι – Ποια ήταν η τελευταία του σύντροφος;

June 13, 2023


Η είδηση του θανάτου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας. Ο μεγιστάνας και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας «έφυγε» από τη ζωή στα 86 του χρόνια, νικημένος από τη λευχαιμία.Η Μάρτα Φατσίνα, η 32χρονη καλλονή και βουλευτής του κόμματος Forca Italia, ήταν η τελευταία σύζυγος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Το ζευγάρι έκανε έναν συμβολικό γάμο το 2022, με τη νεαρή πολιτικό να φορά κανονι…


Η είδηση του θανάτου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας. Ο μεγιστάνας και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας «έφυγε» από τη ζωή στα 86 του χρόνια, νικημένος από τη λευχαιμία.

  • Ο γνωστός και ως «Καβαλιέρε» είχε απασχολήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν τα Μέσα με τις εντυπωσιακές γυναίκες που είχε στο πλευρό του αλλά και τα υπέρογκα ποσά που ξόδευε για χάρη τους.

Η Μάρτα Φατσίνα, η 32χρονη καλλονή και βουλευτής του κόμματος Forca Italia, ήταν η τελευταία σύζυγος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Το ζευγάρι έκανε έναν συμβολικό γάμο το 2022, με τη νεαρή πολιτικό να φορά κανονικά νυφικό.

Αν και ο γάμος δεν είχε νομική ισχύ λόγω δικαστικής διαμάχης του Μπερλουσκόνι με τα παιδιά του με αφορμή την περιουσία του, ο «Καβαλιέρε» φημολογείται πως ξόδεψε περίπου 400.000 ευρώ για τη λαμπερή τελετή.

Οι φήμες για τη σχέση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τη Μάρτα Φατσίνα άρχισαν να διαδίδονται έντονα το 2020, όταν η προηγούμενη σύντροφος του επιχειρηματία αποκάλυψε πως η Φατσίνα επισκεπτόταν πολύ συχνά την έπαυλή του, προφασιζόμενη επαγγελματικές σχέσεις.

Λίγο καιρό αργότερα διέρρευσαν στον Τύπο πληροφορίες πως η Μάρτα Φατσίνα έστελνε ερωτiκές επιστολές στον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό, ενώ η ίδια είχε κάνει ακόμη και τατουάζ με τα αρχικά του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.