Στα άκρα η πολιτική αντιπαράθεση για τη Θράκη – Έντονες «μονομαχίες» στον τηλεοπτικό αέρα

June 13, 2023


Θράκη: Το θέμα της Ροδόπης και οι εκατέρωθεν κατηγορίες από Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα μονοπωλούν την επικαιρότητα περίπου δέκα ημέρες πριν τις δεύτερες εκλογές. Σφοδρές συγκρούσεις των κομματικών στελεχών σε τηλεοπτικές εκπομπές.Έντονες είναι οι διαφωνίες και οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στο πολιτικό σκηνικό, με αφορμή την ψήφο των μουσουλμάνων της Θράκης. Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ …


Θράκη: Το θέμα της Ροδόπης και οι εκατέρωθεν κατηγορίες από Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα μονοπωλούν την επικαιρότητα περίπου δέκα ημέρες πριν τις δεύτερες εκλογές. Σφοδρές συγκρούσεις των κομματικών στελεχών σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Έντονες είναι οι διαφωνίες και οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στο πολιτικό σκηνικό, με αφορμή την ψήφο των μουσουλμάνων της Θράκης. Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είναι στα χαρακώματα, εξαπολύοντας εκατέρωθεν κατηγορίες. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι παρεμβάσεις του τουρκικού προξενείου, ειδικότερα στη Ροδόπη η οποία ήταν η μόνη περιφέρεια που κέρδισε στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα λεγόμενα του προέδρου και των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας που έχουν προκαλέσει εντονότατες αντιδράσεις από τα υπόλοιπα κόμματα.

Πέρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι εξαπολύουν τα βέλη τους ο ένας στον άλλον σε κάθε ευκαιρία, τα στελέχη των κομμάτων πρωταγωνιστούν σε σφοδρές «τηλεμαχίες» που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα. Μια τέτοια έντονη κόντρα είχαν το βράδυ της Δευτέρας ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μαντζουράνης, με τον υποψήφιο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θάνο Πλεύρη, στο Attica.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.