Ζώδια Σήμερα 13/06: Σε κατάσταση «συναγερμού»

June 13, 2023


Με τη Σελήνη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα που επέστρεψε προχθές στον Αιγόκερω, τα συναισθήματά μας θα είναι έντονα. Το πιο πιθανό είναι να υποψιαζόμαστε συγκεκριμένα πρόσωπα για σκοπιμότητα, κυρίως αν νιώθουμε ότι κάτι μας κρύβουν, να έχουμε βαριά διάθεση, να γίνουμε απόλυτοι ή να αρνηθούμε πεισματικά να ρίξουμε νερό στο κρασί μας και να επιμείνουμε στις αρχικές μας θέσεις…


Τρίτη, 13/06/2023

Με τη Σελήνη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα που επέστρεψε προχθές στον Αιγόκερω, τα συναισθήματά μας θα είναι έντονα. Το πιο πιθανό είναι να υποψιαζόμαστε συγκεκριμένα πρόσωπα για σκοπιμότητα, κυρίως αν νιώθουμε ότι κάτι μας κρύβουν, να έχουμε βαριά διάθεση, να γίνουμε απόλυτοι ή να αρνηθούμε πεισματικά να ρίξουμε νερό στο κρασί μας και να επιμείνουμε στις αρχικές μας θέσεις και προθέσεις. Το πιο πιθανό είναι όλα αυτά να μας κάνουν και πιο μονόχνοτους ή να δημιουργήσουν ένταση με τους ανθρώπους γύρω μας, κυρίως αν αρχίσουμε τις κατηγορίες.

Το βράδυ, η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο, όπου θα επικρατήσει η ψυχραιμία και το πρακτικό πνεύμα και δε θα μας ορίζει η παρόρμηση.

Διάβασε επίσης: 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.