Κυριάκος Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση – Το μήνυμα στην Τουρκία

June 13, 2023


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την ακριτική Λέρο έστειλε μήνυμα στην Τουρκία αλλά και στον ελληνικό λαό για τις δεύτερες εκλογές.«Ακουμπήσαμε το 50% σε όλα τα Δωδεκάνησα και ο στόχος μου είναι να γράφει «5» μπροστά το ποσοστό μας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συγκέντρωση πολιτών στην Αγία Μαρίνα της Λέρου.Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι το πρό…


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την ακριτική Λέρο έστειλε μήνυμα στην Τουρκία αλλά και στον ελληνικό λαό για τις δεύτερες εκλογές.

«Ακουμπήσαμε το 50% σε όλα τα Δωδεκάνησα και ο στόχος μου είναι να γράφει «5» μπροστά το ποσοστό μας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συγκέντρωση πολιτών στην Αγία Μαρίνα της Λέρου.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα ήταν για τον ίδιο μία επιβράβευση μιας μεγάλης προσπάθειας η οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2019, εν μέσω εξαιρετικά αντίξοων συνθηκών. «Καταφέραμε και κρατήσαμε την πατρίδα μας ασφαλή, καταφέραμε και βάλαμε την οικονομία μας σε μια τροχιά ανάπτυξης. Εδώ εξάλλου, στα Δωδεκάνησα, στο Νότιο Αιγαίο, είναι κάτι το οποίο το βλέπετε και το διαπιστώνετε. Η οικονομία πηγαίνει καλύτερα, είστε η μόνη Περιφέρεια της χώρας η οποία έχει σημαντική αύξηση πληθυσμού κι αυτό κάτι λέει για τις προοπτικές σας και για την επόμενη μέρα, την οποία έχουμε νομίζω όλοι μας το δικαίωμα να την ατενίζουμε, πια, με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία», σημείωσε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε επίσης πως ποτέ δεν είπε οτι λύθηκαν όλα τα προβλήματα αλλά η κατάσταση συνολικά στα νησιά είναι πολύ καλύτερη απ’ ό,τι ήταν το 2019.

Υπενθύμισε δε οτι η κυβέρνησή του κλήθηκε να διαχειριστεί πολλές μεγάλες κρίσεις, ξεκινώντας με τον κορονοϊό, μετά μία πρωτοφανή ενεργειακή κρίση, με τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και έναν πολύ επιθετικό γείτονα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.