Τεpάστια πισίνα και θέα θάλασσα: Όνειρο ζωής για κάθε άνθρωπο η σπιταρόνα της Δούκισσας Νομικού στη Μύκονο

June 13, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Δούκισσα Νομικού έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και φροντίζει να περνά ξέγνοιαστες στιγμές μαζί της, όταν δεν έχει επαγγελματικές υπ…




Η Δούκισσα Νομικού έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και φροντίζει να περνά ξέγνοιαστες στιγμές μαζί της, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.



Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια τώρα το καλοκαίρι επιλέγει με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δύο παιδιά τους να πηγαίνουν στη Μύκονο, όπου και διατηρούν το δικό τους σπίτι.

Όπως βλέπετε από τις σχετικές αναρτήσεις του πρώην μοντέλου, η θέα από την αυλή τους στο νησί των ανέμων είναι μοναδική, αφού έχει βλέπει το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, ενώ υπάρχει και μία τεράστια πισίνα.



Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο νησί των ανέμων αναμένεται να γίνεται η διπλή βάφτιση των παιδιών τους.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.