Γρηγόρης Αρναούτογλου: Νοσεί ξανά με κορονοϊό – «Κοντεύω να τρελαθώ»

June 12, 2023


Θετικός για δεύτερη φορά στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.Θετικός για δεύτερη φορά στον κορονοϊό βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής εξήγησε τον λόγο για τον οποίο απουσίαζε σήμερα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης με τους συνεργάτες του.Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Πρωινό», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ακούγεται να λέει: «Ήθελα να σας πω ότι μου έχε…


Θετικός για δεύτερη φορά στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Θετικός για δεύτερη φορά στον κορονοϊό βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής εξήγησε τον λόγο για τον οποίο απουσίαζε σήμερα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης με τους συνεργάτες του.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Πρωινό», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ακούγεται να λέει: «Ήθελα να σας πω ότι μου έχετε λείψει πάρα πολύ. Νομίζω ότι 12 χρόνια τώρα δεν πρέπει να έχω λείψει περισσότερο. Στέλνω σε όλους πολλά φιλιά. Λογικά αύριο το πρωί θα είμαι εκεί κοντά σας. Είχα την ανάγκη να σας μιλήσω γιατί τον τελευταίο καιρό δεν μιλάω σε κανέναν και κοντεύω να τρελαθώ. Είμαι μέσα στο σπίτι και η Νάνσυ (Αντωνίου) μιλάει περισσότερα από εμένα».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.