Φωτεινή Μπαξεβάνη: Μήνυση κατά της Δώρας Χρυσικού

June 12, 2023


Η Φωτεινή Μπαξεβάνη, μηνύει την ηθοποιό Δώρα Χρυσικού γα την υπόθεση του Γιώργου ΚιμούληH Φωτεινή Μπαξεβάνη μηνύει τη Δώρα Χρυσικού για ψευδή κατάθεση στο ΣΕΗ. Σύμφωνα με τη εκπομπή «Super Κατερίνα» πριν από λίγο καιρό είχε συμβεί το αντίθετο, η Χρυσικού είχε μηνύσει την Μπαξεβάνη, όσον αφορά την υπόθεση Κιμούλη και τις καταθέσεις στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.Το παραπάνω «μπαράζ» μηνύσεων αφορά τ…


Η Φωτεινή Μπαξεβάνη, μηνύει την ηθοποιό Δώρα Χρυσικού γα την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη

H Φωτεινή Μπαξεβάνη μηνύει τη Δώρα Χρυσικού για ψευδή κατάθεση στο ΣΕΗ. Σύμφωνα με τη εκπομπή «Super Κατερίνα» πριν από λίγο καιρό είχε συμβεί το αντίθετο, η Χρυσικού είχε μηνύσει την Μπαξεβάνη, όσον αφορά την υπόθεση Κιμούλη και τις καταθέσεις στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Το παραπάνω «μπαράζ» μηνύσεων αφορά τη συνεργασία του ηθοποιού και της Φωτεινής Μπαξεβάνη το 2020, όταν επισκέφθηκαν την Ιθάκη ως συμπρωταγωνιστές στο θεατρικό έργο «Το Παγκάκι». Εκεί είχε βρεθεί και η Δώρα Χρυσικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.