Πάνος Ιωαννίδης: Βάφτισε τον γιο του σε κλειστό οικογενειακό κύκλο

June 12, 2023


Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια και παραδέχτηκε πως θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική.O Πάνος Ιωαννίδης, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η βάπτισή του γιου του σε στενό οικογενειακό κύκλο. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ενδιαφέρον του για την υποκριτική.«Ο μικρός έγινε ενός έτους πριν λίγ…


Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια και παραδέχτηκε πως θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

O Πάνος Ιωαννίδης, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η βάπτισή του γιου του σε στενό οικογενειακό κύκλο. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ενδιαφέρον του για την υποκριτική.

«Ο μικρός έγινε ενός έτους πριν λίγες ημέρες και πρόσφατα είχαμε και την βάπτισή του. Η βάπτιση ήταν εξαιρετική, ήταν σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, μόνο συγγενείς και πολύ κοντινοί φίλοι. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή, περάσαμε πολύ ωραία. Έγινε στο Πήλιο σε ένα μαγικό περιβάλλον, λατρεύω και τη φύση και τη θάλασσα. Πραγματικά, η πατρότητα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.