Με 9 λέξεις τα είπε όλα: Η Μαρία Αναστασοπούλου μιλά πρώτη φορά για τη συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη

June 12, 2023


Για την τηλεοπτική της παρουσία και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου στην εκπομπή «Xαμογέλα και πάλι».Αναλυτικότερα, αποκάλυψε γιατί είπε «ναι» στη συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη, το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει στην ψυχαγωγία αλλά και τη νέα της εκπομπή «Αρένα».«Το βράδυ πριν την πρεμιέρα στο Καλημέρα Ελλάδα κοιμήθηκα σαν πουλάκι, γιατί ήταν μία συνειδητή επι…


Για την τηλεοπτική της παρουσία και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου στην εκπομπή «Xαμογέλα και πάλι».

Αναλυτικότερα, αποκάλυψε γιατί είπε «ναι» στη συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη, το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει στην ψυχαγωγία αλλά και τη νέα της εκπομπή «Αρένα».

«Το βράδυ πριν την πρεμιέρα στο Καλημέρα Ελλάδα κοιμήθηκα σαν πουλάκι, γιατί ήταν μία συνειδητή επιλογή μέσα μου για αρκετούς μήνες. Είχα μία μεγάλη προσμονή για το πώς θα βγει όλο αυτό, εάν θα “κουμπώσουμε” με τον Γιώργο Παπαδάκη», δήλωσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Δε σου κρύβω ότι από τις διαθέσιμες επιλογές που είχα διάλεξα την πιο δύσκολα προβλέψιμη στο πώς θα εξελιχθεί. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιώργος Παπαδάκης απέδειξε φέτος ότι η εκπομπή που έχει μάθει να κάνει με απόλυτη επιτυχία για 32 χρόνια μπορεί να γίνει και αλλιώς. Μου έδωσε χώρο και πήγε καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα», τόνισε η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

«Έπρεπε να μπω σε μία ομάδα που ήταν ήδη χτισμένη, να προσαρμοστώ και εκείνοι να με μάθουν. Έγινε πολύ γρήγορα, έμαθα τους κώδικες», επισήμανε η Μαρία Αναστασοπούλου, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει κάποια στιγμή και στην ψυχαγωγία, χαρακτηρίζοντας εξαιρετική την ολιγοήμερη εμπειρία της δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.