Στεφανία Γουλιώτη – «Έχω κακοποιηθεί σeξουαλικά από γιατρό»

June 12, 2022


Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Στεφανία Γουλιώτη, η οποία δήλωσε πως στο παρελθόν έπεσε θύμα σeξουαλικής κακοποίησης!Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» λέγοντας πως παλαιότερα υ…


Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Στεφανία Γουλιώτη, η οποία δήλωσε πως στο παρελθόν έπεσε θύμα σeξουαλικής κακοποίησης!

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» λέγοντας πως παλαιότερα υπέστη σeξουαλική κακοποίηση από γιατρό, τον οποίο επισκεπτόταν για πρόβλημα στο ισχίο της: «Έχω κακοποιηθεί σeξουαλικά από γιατρό. Πήγα για ένα πρόβλημα που είχα στο ισχίο μου και αυτός εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση.

 

Την πρώτη φορά είπα στον εαυτό μου ότι εγώ φταίω, υπερθυματοποιήθηκα. Την δεύτερη-τρίτη φορά έπαθα σοκ κι αποχώρησα. Δεν του ξαναμίλησα, αλλά δεν τον κατήγγειλα, δεν ήξερα πώς να το κάνω».

Η Στεφανία παράλληλα μίλησε και για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη: «Δεν γνώριζα αυτή την πλευρά του Δημήτρη Λιγνάδη, δεν είχα επαφή μαζί του. Υπήρξα μούσα του, μίλαγα για το ρόλο μου μαζί του, ούτε για ποτό πήγαινα μαζί του».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.