Εκλογές 2023 – Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τι είπε για τις αντιδράσεις και τον σύντροφό της

June 11, 2023


Γίνεται επίθεση στον σύντροφό μου, κατήγγειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA εκπομπή του Ντίνου Σιωμόπουλου και της Στέλλας ΓκαντώναΣτον απόηχο των αντιδράσεων στην Πλεύση Ελευθερίας για την αλλαγή της σειράς στη λίστα των υποψήφιων βουλευτών λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, η επικεφαλής του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, τόνισε …


Γίνεται επίθεση στον σύντροφό μου, κατήγγειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA εκπομπή του Ντίνου Σιωμόπουλου και της Στέλλας Γκαντώνα

Στον απόηχο των αντιδράσεων στην Πλεύση Ελευθερίας για την αλλαγή της σειράς στη λίστα των υποψήφιων βουλευτών λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, η επικεφαλής του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, τόνισε πως «ήταν εξαρχής γνωστό σε όλους τους ανθρώπους που ήταν υποψήφιοι στις εκλογές του Μαΐου ότι θα πάμε με αυτό τον τρόπο». Έσπευσε να σημειώσει πως όλοι ρωτήθηκαν αν θέλουν να ξανά είναι υποψήφιοι και συμπλήρωσαν και έντυπο μάλιστα για το ποιες περιφέρειες θέλουν και ουδείς ποτέ εξέφρασε αντίρρηση με τον τρόπο αυτό, ουδείς εξέφρασε προσωπική επιθυμία να είναι πρώτη ή πρώτος στη λίστα και ουδείς κατέθεσε αντιπρόταση.

Απέδωσε πως αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες είναι μια επίθεση η οποία έχει προσωπικά χαρακτηριστικά. «Είναι ερευνητέο αν είναι εκ των έσω» τόνισε.

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες, είπε ότι τα πρόσωπα αυτά δεν ήταν προηγουμένως στην Πλεύση Ελευθερίας και δήλωσε με νόημα πως δεν έκανε ποτέ συμφωνίες και συμπράξεις.

Ειδική αναφορά έκανε στο σύντροφό της: «Αυτό που παρακολουθούμε να εκτυλίσσεται είναι μια επίθεση που έχει προσωπικά χαρακτηριστικά, και μάλιστα συνοψίζεται σε μια επίθεση στον Διαμαντή Καραναστάση. Τον πολύ γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, που είναι σύντροφός μου, αλλά η κύρια ιδιότητά του δεν είναι ότι είναι ο σύντροφός μου, αλλά ότι είναι ένας πολύ επιτυχημένος, ο οποίος έδωσε από το είναι του στην Πλεύση Ελευθερίας από την αρχή. Μαζί την ιδρύσαμε. Είναι οι ιδέες του εκείνες που έχουν υλοποιηθεί όλο αυτό το διάστημα. Είναι εκείνος ο οποίος πήρε στην πλάτη του την Α’ της Αθήνας στις εκλογές του 2019, όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας την Α’ Πειραιώς στις εκλογές του 2019».

Περαιτέρω διευκρίνισε: «Γίνονται δεύτερες εκλογές. Έχω την ευθύνη ως επικεφαλής να συγκροτήσω μια κοινοβουλευτική ομάδα τέτοια όπως την έχουμε υποσχεθεί. Δηλαδή, να είναι παρούσα, να ενεργεί συγκροτημένα, θα υπερασπίζεται τους πολίτες, θα αντιμάχεται τα αντισυνταγματικά και αντιδημοκρατικά νομοσχέδια, θα υπερασπίζεται την κοινωνία».

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.