Βγήκαν τα μαχαίρια για τη Ροδόπη μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Πυρά εκατέρωθεν και ανακοινώσεις

June 11, 2023


Εκλογές 2023: Σφοδρή πολιτική κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μετά τη σημερινή επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά του Αλέξη Τσίπρα. Κλιμακώνεται η πολιτική σύγκρουση μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα για την πριμοδότηση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη από το τουρκικ…


Εκλογές 2023: Σφοδρή πολιτική κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μετά τη σημερινή επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά του Αλέξη Τσίπρα. 

Κλιμακώνεται η πολιτική σύγκρουση μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα για την πριμοδότηση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη από το τουρκικό προξενείο της Θράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Αυτιά, επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως είχε ενημερωθεί πριν από τις προηγούμενες εκλογές υπηρεσιακά ότι το τουρκικό προξενείο έκανε προεκλογική εκστρατεία υπέρ δύο συγκεκριμένων υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ από τη μουσουλμανική μειονότητα. «Τους κυρίους Φερχάτ και Ζεϊμπέκ μην τους βάλεις στα ψηφοδέλτια. Αυτό ήταν το μήνυμα το οποίο περάσαμε στον κ. Τσίπρα, ο οποίος επέλεξε να κάνει το εντελώς ανάποδο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.