Αθηνά Λινού: Η αντιμετώπισή μου στα θέματα υγείας βασίζεται στην αξία του ανθρώπου

June 11, 2023


Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, ανέφερε σε ανάρτησή της πως «οι αποφάσεις (για τους καρκινοπαθείς) δεν βασίζονται σε αναλύσεις οικονομικού κόστους-οφέλους, αλλά είναι θέματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας»Στην «ανακουφιστική φροντίδα» ασθενών με καρκίνο επικεντρώθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αθηνά Λινού, αναφέροντας σε ανάρτησή της πως «αυτές οι αποφάσεις δεν βασίζονται σε αναλύσ…


Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, ανέφερε σε ανάρτησή της πως «οι αποφάσεις (για τους καρκινοπαθείς) δεν βασίζονται σε αναλύσεις οικονομικού κόστους-οφέλους, αλλά είναι θέματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Στην «ανακουφιστική φροντίδα» ασθενών με καρκίνο επικεντρώθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αθηνά Λινού, αναφέροντας σε ανάρτησή της πως «αυτές οι αποφάσεις δεν βασίζονται σε αναλύσεις οικονομικού κόστους-οφέλους, αλλά είναι θέματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας και αγάπης».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Επειδή κάποιοι λένε ότι έχω την ίδια αντιμετώπιση στα θέματα καρκίνου με τον κ. Πνευματικό, δείτε μόνοι σας εδώ όλη τη συνέντευξη που έκανα ως γιατρός πριν 7 χρόνια. Πολλοί από μας έχουμε ζήσει τη δύσκολη απόφαση του πώς να υποστηρίξουμε τον άνθρωπό μας στα τελευταία του. Αυτές οι αποφάσεις δεν βασίζονται σε αναλύσεις οικονομικού κόστους-οφέλους, αλλά είναι θέματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας και αγάπης. Γι᾽ αυτό άλλωστε είπα τότε ότι πρέπει να παρέχουμε περισσότερη υποστήριξη και για τον ασθενή και για τους συγγενείς του. Σε όλη μου την καριέρα, η αντιμετώπισή μου στα θέματα υγείας βασίζονται στην αξία του ανθρώπου ως προσώπου».

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.