16 δωμάτια, 2 πισίνες, γuμναστήριο: Η έπαυλη Μαριέττας Χρουσαλά – Λέων Πατίτσα είναι σαν παλάτι Βασιλιάδων

June 11, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, την οποία κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κατοι…




Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, την οποία κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κατοικούν σ’ ένα σπίτι στα νότια προάστια.



Ειδικότερα, το πολυτελές σπίτι της οικογένειας 1000 τμ. περιέχει 16 δωμάτια, 2 πισίνες, γuμναστήριο, spa, ξεχωριστό κτίριο με ξενώνες και κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο υπόγειο του κτιρίου.

Μόνο η κουζίνα του σπιτιού είναι τα 100 τ.μ., ενώ το προσωπικό του ζευγαριού μένει σε διαφορετικό σπίτι 300 τετραγωνικών μέτρων, ενώ υπάρχει εσωτερική ασφάλεια και κάμερες περιμετρικά τους κτήματος.

Το σπίτι των Μαριέττας Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας



Μέσα στη χλιδή ζουν Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.