Μαθεύτηκε 12 χρόνια μετά: Ο άντρας στη ζωή της Μενεγάκη που ανάγκασε τον Γιάννη Λάτσιο να της ζητήσει διαζύγιο

June 11, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για το διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» η τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, η οποία κατακεραύνωνε…




Για το διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» η τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, η οποία κατακεραύνωνε τη βασίλισσα της τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη.



Όπως είχε υπογραμμίσει, αναφερόμενη στην Ελένη Μενεγάκη, «πέσανε τα νούμερα και άρχισε να σκορπάει τα προσωπικά της σε περιοδικά, υπονοούμενα στην εκπομπή, φωτογραφίες από την προσωπική οικογενειακή της ζωή. Ίσως θεωρεί ότι αυτό μπορεί να την βοηθήσει να ανέβουν πάλι τα νούμερα της εκπομπής».

Το διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου δεν ήταν κοινή απόφαση

Μάλιστα, η τηλεκριτικός, σχολιάζοντας το διαζύγιο Σκορδά-Λιάγκα, επεσήμανε «τότε, ο Γιάννης Λάτσιος ήταν εκείνος που απαίτησε τη δημοσιοποίηση του χωρισμού γιατί έμαθε για έναν άνδρα στη ζωή της Ελένης. Ακουγόταν στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι η Μενεγάκη είχε κάποιον άλλον. Δεν ήταν από κοινού η απόφαση ανακοίνωσης, όπως με Λιάγκα-Σκορδά».





Πηγή: athensmagazine



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.