Σοφία Αλιμπέρτη: Οι άντρες μου λένε ακόμα το «με λένε Αλέξη σε λένε Σοφία»

June 10, 2023


Σοφία Αλιμπέρτη: «Βρείτε κάτι άλλο αγόρια, είναι παλιακό» – Δείτε το βίντεοΗ Σοφία Αλιμπέρτη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» ανέφερε για το τηλεοπτικό μέλλον της και την προσωπική της ζωή.«Αν σου πω ότι βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης ή ότι τα παίρνω πολύ στα σοβαρά θα σου πω ψέματα. Τα νούμερα μπορεί να μην είναι αυτά που θέλουμε αλλά η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγαλύτερη …


Σοφία Αλιμπέρτη: «Βρείτε κάτι άλλο αγόρια, είναι παλιακό» – Δείτε το βίντεο

Η Σοφία Αλιμπέρτη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» ανέφερε για το τηλεοπτικό μέλλον της και την προσωπική της ζωή.

«Αν σου πω ότι βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης ή ότι τα παίρνω πολύ στα σοβαρά θα σου πω ψέματα. Τα νούμερα μπορεί να μην είναι αυτά που θέλουμε αλλά η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγαλύτερη από αυτή που θέλουμε».

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.