Athens Fashion Week: Oι νέες κολεξιόν & οι λαμπερές παρουσίες

June 10, 2023


Στη νέα πράσινη όαση της Αθήνας, στο The Ellinikon Experience Park φιλοξενείται αυτές τις μέρες η 32η Εβδομάδα μόδας της Αθήνας όπου κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές παρουσιάζουν τις νέες δημιουργίες τους. Οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του χώρου της μόδας αλλά και δημιουργικοί σχεδιαστές βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν μοναδικές δημιουργίες που θα φορεθούν το επόμενο διάστημα.Διαβάστε περισσότερα εδ…


Στη νέα πράσινη όαση της Αθήνας, στο The Ellinikon Experience Park φιλοξενείται αυτές τις μέρες η 32η Εβδομάδα μόδας της Αθήνας όπου κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές παρουσιάζουν τις νέες δημιουργίες τους. 

Οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του χώρου της μόδας αλλά και δημιουργικοί σχεδιαστές βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν μοναδικές δημιουργίες που θα φορεθούν το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.