Τρία χρόνια από την υπογραφή της ΑΟΖ με την Ιταλία – Το μήνυμα του Νίκου Δένδια

June 9, 2023


Ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από την υπογραφή της ΑΟΖ με την Ιταλία, διαμηνύει: Οι διαφορές επιλύονται με βάση το Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας.Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης ΑΟΖ Ελλάδας – Ιταλίας από τους Νίκο Δένδια και Λουίτζι Ντι Μάιο. Σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο…


Ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από την υπογραφή της ΑΟΖ με την Ιταλία, διαμηνύει: Οι διαφορές επιλύονται με βάση το Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας.

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης ΑΟΖ Ελλάδας – Ιταλίας από τους Νίκο Δένδια και Λουίτζι Ντι Μάιο. Σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Δένδιας τονίζει: Μεγαλώσαμε την ελληνική επικράτεια και διαμηνύσαμε, σε συνδυασμό με την υπογραφή της ΑΟΖ με την Αίγυπτο, ότι οι διαφορές επιλύονται με βάση το Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας.

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.