Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποζάρει με μπικίνι και αποθεώνεται στο instagram

June 9, 2023


Μπορεί να πέρασαν μήνες από τη στιγμή που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήρε τον δαυλό της από το Survivor All Star και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης παρόλα αυτά το σώμα της ακόμα θυμίζει σώμα παίκτριας που είναι πολλούς μήνες στο παιχνίδι και έχει χάσει κάθε ίχνος λίπους.Η δημοσιογράφος ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι σε animal pr…


Μπορεί να πέρασαν μήνες από τη στιγμή που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήρε τον δαυλό της από το Survivor All Star και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης παρόλα αυτά το σώμα της ακόμα θυμίζει σώμα παίκτριας που είναι πολλούς μήνες στο παιχνίδι και έχει χάσει κάθε ίχνος λίπους.

Η δημοσιογράφος ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι σε animal print σχέδια. H πρώην παίκτρια δύο Survivor έδειξε ακόμα μία φορά το πολύ γuμνασμένο και μαυρισμένο σώμα της.

Διαβάστε περισσότερα στο dailymedia

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.