Αθηνά Οικονομάκου: Γενέθλια για την κόρη της – Η εντυπωσιακή τούρτα

June 9, 2023


Τα γενέθλιά της έχει την Παρασκευή 9 Ιουνίου η κόρη της Αθηνάς Οικονομάκου H Αθηνά Οικονομάκου πριν από δύο χρόνια ακριβώς, στις 9 Ιουνίου 2021 υποδέχτηκε στη ζωή την κόρη της!Μάλιστα, η ευτυχισμένη μητέρα διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι για την Σιέννα για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια της.Η καλή φίλη της Αθηνάς Οικονομάκου Χριστίνα Κοντοβά «πρόδωσε» το πάρτι γενεθλίων της Σιέννας ανεβάζοντας μια…


Τα γενέθλιά της έχει την Παρασκευή 9 Ιουνίου η κόρη της Αθηνάς Οικονομάκου 

H Αθηνά Οικονομάκου πριν από δύο χρόνια ακριβώς, στις 9 Ιουνίου 2021 υποδέχτηκε στη ζωή την κόρη της!

Μάλιστα, η ευτυχισμένη μητέρα διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι για την Σιέννα για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια της.

Η καλή φίλη της Αθηνάς Οικονομάκου Χριστίνα Κοντοβά «πρόδωσε» το πάρτι γενεθλίων της Σιέννας ανεβάζοντας μια φωτογραφία της μπροστά από την εντυπωσιακή διώροφη ροζ τούρτα της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.