Γιάννης Φλωρινιώτης: Όσα δήλωνε έναν χρόνο πριν τον θάνατό του – «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, ας πεθάνω πάνω στην πίστα»

June 9, 2023


Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε το απόγευμα της Τρίτης 6/6 ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός, που μεσουράνησε με τις εκκεντρικές του εμφανίσεις στα νυχτερινά κέντρα τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο Σωτηρία με βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα.Η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε πριν από 1μιση χρόνο, …


Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε το απόγευμα της Τρίτης 6/6 ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός, που μεσουράνησε με τις εκκεντρικές του εμφανίσεις στα νυχτερινά κέντρα τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο Σωτηρία με βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα.

Η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε πριν από 1μιση χρόνο, όταν ο ίδιος βρέθηκε για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Κύπρο. Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη τον Ιανουάριο του 2022, περιέγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω πώς έγινε. Με έπιασε μια ψύξη όταν πήγα να κοιμηθώ και ένας πόνο αβάσταχτος και αναγκάστηκα και πήρα μόνος μου το ΕΚΑΒ για να πάω στο νοσοκομείο. Εκεί βρήκαν ότι είχα πολύ χαμηλό οξυγόνο και μου είπαν ότι πρέπει να μείνω μέσα για να γίνουν οι εξετάσεις που χρειάζεται».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.