Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε μια σταθερή κυβέρνηση

June 8, 2023


Ο πρόεδρος της ΝΔ δίνει συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα Με σχόλιο για το ίδιο χρώμα πουκαμίσου που φορούσε με τη Δανάη Μπάρκα, ξεκίνησε τη συνέντευξή του στο MEGA ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. «Λανσάρουμε καινούργια γραμμή ρούχων» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη Δανάη Μπάρκα να επισημαίνει: «Ούτε να το ξέραμε. Είμαστε μάτσι μάτσι. Είτε σε γυναίκα είτε σε άνδρα το μπλε πουκάμισο πάει».«Το μπ…


Ο πρόεδρος της ΝΔ δίνει συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα 

Με σχόλιο για το ίδιο χρώμα πουκαμίσου που φορούσε με τη Δανάη Μπάρκα, ξεκίνησε τη συνέντευξή του στο MEGA ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. «Λανσάρουμε καινούργια γραμμή ρούχων» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη Δανάη Μπάρκα να επισημαίνει: «Ούτε να το ξέραμε. Είμαστε μάτσι μάτσι. Είτε σε γυναίκα είτε σε άνδρα το μπλε πουκάμισο πάει».

«Το μπλε γενικά είναι πολύ ωραίο χρώμα», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφερθείς στην πρόσφατη νόσησή του με κορονοϊό, εκμυστηρεύτηκε πως το πέρασε ήπια και αστειευόμενος ούτε ο Covid είπε ότι δεν άντεξε τους ρυθμούς του και τον εγκατέλειψε γρήγορα.

Εν συνεχεία, προέταξε την ανάγκη για μια σταθερή κυβέρνηση.

Σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών, τόνισε πως δεν είναι λευκή επιταγή.

Απαντώντας σε ερώτηση ότι είναι λίγο φοβιστικό ότι θα έχουμε και τον Αύγουστο εκλογές αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συσχετισμοί δεν υπάρχει η δυνατότητα σχηματισμού συνεργασίας.

Δείτε απευθείας:

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.