Εκλογές 2023 – Βελόπουλος: Έξαλλος με ερώτηση δημοσιογράφου για τα «χειρόγραφα του Ιησού»

June 8, 2023


Ένταση στον αέρα του MEGA με την πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.Ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής του MEGA με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο όταν η παρατήρηση της δημοσιογράφου προκάλεσε τον εκνευρισμό του.Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του έκανε παρατήρηση ότι «και εσείς πουλούσατε χειρόγραφα του Ιησού» όταν εκείνος υποστήριξε ότι «δεν έχω εργαλειοποιήσει ποτέ την πίστη μου…


Ένταση στον αέρα του MEGA με την πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.

Ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής του MEGA με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο όταν η παρατήρηση της δημοσιογράφου προκάλεσε τον εκνευρισμό του.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του έκανε παρατήρηση ότι «και εσείς πουλούσατε χειρόγραφα του Ιησού» όταν εκείνος υποστήριξε ότι «δεν έχω εργαλειοποιήσει ποτέ την πίστη μου».

Φανερά εκνευρισμένος ο Κυριάκος Βελόπουλος χαρακτήρισε τη δημοσιογράφο «αγενή» και «συνήγορο του Μητσοτάκη», ενώ της είπε «επειδή δεν ξέρετε πολλά πράγματα, ανατρέξτε στο λήμμα Μανιάκι και δείτε αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν».

Στη συνέχεια, σε νέα αναφορά στα «χειρόγραφα του Ιησού» τα οποία παρουσίαζε στο παρελθόν στις εκπομπές του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επέμεινε να μιλάει με προκλητικό τρόπο, λέγοντας «είστε αγενής, συνέβη σήμερα, όχι γενικά τυχαία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.