MasterChef: Η Μπέη μόνη με τον Τράκα στο σπίτι και περνάει δύσκολα

June 8, 2023


Με μάτια δακρυσμένα και έχοντας πέσει στο (συναιασθηματικό) φαγητό. Η Μαρία Μπέη τρολάρει τις δύσκολες στιγμές στο σπίτι του MasterChef μόνη με τον Νίκο Τράκα.Στις 14 Ιουνίου 2023 θα μάθουμε σε live μετάδοση ποιος θα είναι ο φετινός MasterChef. Μαρία Μπέη και Νίκος Τράκας, Νίκος Τράκας και Μαρία Μπέη διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου μάγειρα και του επάθλου των 50.000 ευρώ και οδεύουμε πριν την ε…


Με μάτια δακρυσμένα και έχοντας πέσει στο (συναιασθηματικό) φαγητό. Η Μαρία Μπέη τρολάρει τις δύσκολες στιγμές στο σπίτι του MasterChef μόνη με τον Νίκο Τράκα.

Στις 14 Ιουνίου 2023 θα μάθουμε σε live μετάδοση ποιος θα είναι ο φετινός MasterChef. Μαρία Μπέη και Νίκος Τράκας, Νίκος Τράκας και Μαρία Μπέη διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου μάγειρα και του επάθλου των 50.000 ευρώ και οδεύουμε πριν την επόμενη δοκιμασία με βοηθούς τους πρώην συμπαίκτες τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.