Η guest star από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» που έγινε τραγουδίστρια!

June 8, 2023


Δείτε πώς είναι σήμερα.Έπαιξε για ένα και μόνο επεισόδιο στη διάσημη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και τάραξε την καρδιά του οινοχόου, Νικόλα.Η Αλέκα λοιπόν που τελικά αποχώρησε με τον Μπάμπη Μπάμπουρα μπορεί να μην έγινε γνωστή για το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά έκανε τη διαφορά σε άλλο επάγγελμα.Δείτε τι κάνει και πού είναι σήμερα στο παρακάτω άλμπουμ:Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr


Δείτε πώς είναι σήμερα.

Έπαιξε για ένα και μόνο επεισόδιο στη διάσημη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και τάραξε την καρδιά του οινοχόου, Νικόλα.

Η Αλέκα λοιπόν που τελικά αποχώρησε με τον Μπάμπη Μπάμπουρα μπορεί να μην έγινε γνωστή για το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά έκανε τη διαφορά σε άλλο επάγγελμα.

Δείτε τι κάνει και πού είναι σήμερα στο παρακάτω άλμπουμ:

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.