Προδότες: Το comeback Μαρκουλάκη θύμισε Survivor του 2006

June 8, 2023


Εσύ τον θυμάσαι με τον Ατζούν το 2006; Το Twitter ενθουσιάστηκε με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στη θέση του παρουσιαστή αν και αρχικά μπερδεύτηκε με τους κανόνες στους «Προδότες». Με δύο βραβεία BAFTA φέτος οι «Traitors» κάνουν ήδη μεγάλη επιτυχία στην Μεγάλη Βρετανία και από χθες έχουμε και την ελληνική version με τους «Προδότες» και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στην παρουσίαση ο οποίος ενθουσίασε τ…


Εσύ τον θυμάσαι με τον Ατζούν το 2006; Το Twitter ενθουσιάστηκε με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στη θέση του παρουσιαστή αν και αρχικά μπερδεύτηκε με τους κανόνες στους «Προδότες». 

Με δύο βραβεία BAFTA φέτος οι «Traitors» κάνουν ήδη μεγάλη επιτυχία στην Μεγάλη Βρετανία και από χθες έχουμε και την ελληνική version με τους «Προδότες» και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στην παρουσίαση ο οποίος ενθουσίασε το κοινό. Η χθεσινή πρεμιέρα είχε αρκετά Survivor vibes. Από το παρελθόν και το σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.