Εκλογές 2023- ΣΥΡΙΖΑ: «Μας συγκλονίζει το τραγικό περιστατικό στην Κω»

June 7, 2023


Εκλογές 2023: Ο ΣΥΡΙΖΑ για το τραγικό περιστατικό στην Κω με τον θάνατο ενός ανθρώπου στην Κω σε καρότσα φορτηγού. «Το τραγικό περιστατικό του θανάτου ενός ανθρώπου στην Κω σε καρότσα φορτηγού επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μας συγκλονίζει όλους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.Παράλληλα, διαμηνύει πως η χώρα χρειάζεται ένα νέο ΕΣΥ που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών και του…


Εκλογές 2023: Ο ΣΥΡΙΖΑ για το τραγικό περιστατικό στην Κω με τον θάνατο ενός ανθρώπου στην Κω σε καρότσα φορτηγού. 

«Το τραγικό περιστατικό του θανάτου ενός ανθρώπου στην Κω σε καρότσα φορτηγού επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μας συγκλονίζει όλους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, διαμηνύει πως η χώρα χρειάζεται ένα νέο ΕΣΥ που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών και τους φόρους που πληρώνουν, και όχι διαρκή συρρίκνωση της δημόσιας Υγείας προς όφελος του κέρδους ιδιωτικών συμφερόντων.

Καταληκτικά, τονίζει πως η καθολική, δημόσια και δωρεάν περίθαλψη σε ένα ισχυρό ΕΣΥ, για αξιοπρεπή ζωή και κοινωνική προστασία, μπορεί να επιτευχθεί μόνο από την πολιτική δύναμη που πιστεύει σε ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.