Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη

June 7, 2023


Εκλογές 2023: Ευχαριστίες για τη θερμή υποδοχή στη Νέα Ιωνία, εκφράζει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και θέτει το πρόταγμα για μια Ελλάδα με σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη.Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να ευχαριστήσει για τη θερμή υποδοχή στη Νέα Ιωνία.Όπως επισημαίνει στην ανάρτηση για την περιοδεία …


Εκλογές 2023: Ευχαριστίες για τη θερμή υποδοχή στη Νέα Ιωνία, εκφράζει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και θέτει το πρόταγμα για μια Ελλάδα με σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να ευχαριστήσει για τη θερμή υποδοχή στη Νέα Ιωνία.

Όπως επισημαίνει στην ανάρτηση για την περιοδεία στη Νέα Ιωνία, «με τους πολίτες σήμερα συζητήσαμε για το πώς οραματιζόμαστε την Ελλάδα της επόμενης τετραετίας».

Παράλληλα, σπεύδει να θέσει το πρόταγμα για «μια Ελλάδα με σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη με περισσότερες δουλειές, με περισσότερες επενδύσεις και λιγότερες ανισότητες».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεύει την ανάρτηση με φωτογραφίες από την περιοδεία στη Νέα Ιωνία.

Μιλώντας σε συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία, απάντησε στο σύνθημα πολιτών «είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός» με τη φράση: «Αυτή τη στιγμή δεν είμαι ο πρωθυπουργός. Έχουμε υπηρεσιακό πρωθυπουργό και αν θέλετε να ξαναείμαι, να πάτε όλες και όλοι να ψηφίσετε στην κάλπη της 25ης Ιουνίου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.